Σαρωτικός: Αυτός προηγείται στην παράσταση νίκης στο ΚΙΝΑΛ σε νέα δημοσκόπηση

Βόμβα ανατροπής στο ΚΙΝΑΛ: Αυτός είναι είναι ο νέος υποψήφιος για την αρχηγία του

Με 12,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Με 12,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Στη δημοσκόπηση καταγράφονται και οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ που πλέον στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 8,2%.

Η δημοσκόπηση της Marc επιχειρεί να αποτυπώσει και το κλίμα όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής. Στην παράσταση νίκης, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τις εκλογές θα κερδίσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Αναλυτικά, τα ποσοστά ανά υποψήφιο είναι: Παπανδρέου 34,2%, Λοβέρδος 31,2%, Ανδρουλάκης 20,4%, Καστανίδης 1,4%, Γερουλάνος 0,3% και Χρηστίδης 0,3%, ενώ “Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ” απάντησε το 12,2% των ερωτηθέντων.

Στο ερώτημα με ποιον Πρόεδρο το Κίνημα Αλλαγής θα αυξήσει περισσότερο τα ποσοστά του στις εκλογές, οι ερωτώμενοι απάντησαν: Λοβέρδος 34,1%, Παπανδρέου 26,5%, Ανδρουλάκης 25,9%, Καστανίδης 2,9%, Χρηστίδης 1,2% και Γερουλάνος 1%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.