Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο μόρφωμα: Ο λόγος της άγριας κόντρας Κασιδιάρη-Μιχαλολιάκου

Ο Άρειος Πάγος τον «μπλόκαρε» και είχε έτοιμη απάντηση

Mε απόφαση του Αρείου Πάγου ο Ηλίας Κασιδιάρης μένει εκτός των εκλογών της 25ης Ιουνίου, καθώς έκοψε τον συνασπισμό των ανεξάρτητων υποψηφίων «Έλληνες για την πατρίδα και την ελευθερία».


Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε δηλώσει ότι θα κατέβαινε ως υποψήφιος στις εκλογές στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας με τον συγκεκριμένο συνασπισμό.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματική οργάνωσης της Χρυσής Αυγής είχε επιχειρήσει με αυτό τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ανώτατου Δικαστηρίου, ωστόσο, όπως είχε γίνει και εν όψει των προηγούμενων εκλογών, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι δεν μπορεί να κατέλθει.

Ακόμη, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές 32 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Συγκεκριμένα από τον Άρειο Πάγο «κόπηκαν» 12 κόμματα και συνασπισμοί, από τα συνολικά 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Ηλίας Κασιδιάρης: Το κόμμα που στηρίζει

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» στηρίζει με δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης, το οποίο ανακηρύχθηκε από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου και θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.