Ξέρει τι κάνει ο Κουτσούμπας…

«Κολλημένος» με τις «Άγριες Μέλισσες» ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Η στρατηγική του...

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αποφάσισε να απαντήσει στις επιθέσεις που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στο ΚΚΕ.

Μέσω συνέντευξής του στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου και σε ερώτηση γιατί το ΚΚΕ λέει «όχι» στη συμμετοχή του σε μια κυβέρνηση ο κ. Κουτσούμπας απάντησε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση αντιλαϊκή, που θα υλοποιήσει «τα 350 προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που είναι το νέο μεγάλο μνημόνιο».

Μάλιστα, επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε την Τρίτη 6 Ιουνίου ότι «είναι μνημόνιο και το τι περιμένει τον ελληνικό λαό».

Όσον αφορά τις επιθέσεις του κ. Τσίπρα προς το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για το ότι «έκαψαν» με τη στάση τους την απλή αναλογική, έκανε λόγο ξανά για «κυβερνήσεις συνεργασίας “μούφα” προοδευτικές, όπως τις φαντάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 200 νόμους από αυτούς που έφερε η ΝΔ.

Μάλιστα, απαντώντας προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι να του πείτε τώρα αυτού; Του λέω ότι γι’ αυτό ψήφισε τους 200 αντιλαϊκούς νόμους της ΝΔ; Γι’ αυτό ετοιμάζεται -κι έχει ψηφίσει στο ευρωκοινοβούλιο- τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα δοθούν και τι αντιλαϊκούς νόμους θα φέρουν αυτά το επόμενο διάστημα; Γι’ αυτό μαζεύει τους Αντώναρους, τους Μαρατζίδηδες;».

Ξέρει τι κάνει ο Κουτσούμπας…

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα γιατί ξέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει ψήφους τη στιγμή που το κόμμα του Περισσού στοχεύει να ενισχυθεί.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.