Ηγετική ομιλία: Μετά απ’ αυτό, βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ…

Τώρα το κατάλαβαν όλοι: Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για ην ηγεσία έχει ανοίξει μετά την εκλογική ήττα με 20 μονάδες. Εν αναμονή και των εκλογών της 25ης Ιουνίου η Κουμουνδούρου επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα τα καταφέρει.

Ο Αλέξης Τσίπρας που σκέφτηκε να παραιτηθεί δήλωσε πως θα συνεχίσει τη μάχη αλλά αν στις 25 Ιουνίου το κόμμα ηττηθεί εκ νέου με μεγάλη διαφορά θεωρείται αμφίβολο αν θα παραμείνει στην προεδρία.

Υπάρχει αντικαταστάτης;

Σε εκδήλωση για την αριστερά στο Μουσείο, φαίνεται πως υπήρξαν τα πρώτα σημάδια για το άτομο που προαλείφεται για την ηγεσία.

Ο λόγος για την Έφη Αχτσιόγλου που πραγματοποίησε μία ηγετική ομιλία στην εκδήλωση.

Η Αχτσιόγλου μίλησε για την αναπάντεχα οδυνηρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και για ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς. Και εκεί άφησε αιχμές λέγοντας ότι δεν μπορεί τα κόμματα να είναι σε ρόλο μονίμως αρνητή και σχολιαστή πάντα των αρνητικών, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Ακόμα και για νέα γενιά που δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει η Αριστερά να ακούει και όχι να λέει στους νέους τι πρέπει να κάνουν. Αναφέρθηκε στο στρατηγικό όραμα που ουσιαστικά υπονόησε πως δεν υπήρχε και για την ανάγκη της αυτοκριτικής.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.