Μετά την «απροσδόκητη» ατάκα που τσάκισε τον ΣΥΡΙΖΑ: Έγινε το προφανές με τον Κατρούγκαλο…

Μετά την «απροσδόκητη» ατάκα που τσάκισε τον ΣΥΡΙΖΑ: Έγινε το προφανές με τον Κατρούγκαλο…

Εξελίξεις με... υπογραφή Κουμουνδούρου

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε ανακοινώσει λίγα 24ωρα πριν από τις πρώτες εκλογές την απόσυρσή του από τη διαδικασία, ωστόσο το όνομά του βρισκόταν κανονικά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αττικής, καθώς είχαν ήδη τυπωθεί και δεν γινόταν να αλλάξουν.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας είχε προβεί σε μία… αδιανόητη δήλωση που φαίνεται πως έπαιξε ρόλο στον εκλογικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Κατρούγκαλος είχε πει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει την επιστροφή του μέτρου της επιβολής ασφαλιστικών κρατήσεων 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες και της σύνδεσης με το εισόδημα.

«Είναι λογικό να συνδέεται με το εισόδημα η ασφαλιστική εισφορά» σχολίασε. Ουσιαστικά ο πρώην υπουργός Εργασίας μίλησε για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στους ήδη πληγμένους ελεύθερους επαγγελματίες από τον ίδιο. Η δήλωση του ίδιου αλλά και της Θεανώς Φωτίου φαίνεται πως κόστισαν στον ΣΥΡΙΖΑ 7% στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Έγινε το προφανές

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτιά του για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και φάνηκε πως παρέμειναν αναλλοίωτα με μια διαφορά: την αποχώρηση στο Βόρειο τομέα της Αττικής του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Σύμφωνα με το reader.gr, στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός τρεις μέρες πριν τις εκλογές ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την κατρακύλα.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.