Δίκη Φιλιππίδη: Το χαρτί που παίζει ο δικηγόρος του για να ακυρώσει τις κατηγορίες

Κρίσιμες στιγμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πού θα στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού.

Σε δίκη για τρία κακουργήματα οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών να υιοθετεί πλήρως. την εισαγγελική πρόταση.

Τα τρία θύματα που καταγγέλλουν σεξουαλικές επιθέσεις (βιασμός το 2008, απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014) μετά από συναντήσεις για δουλειά, σύμφωνα με τη εισαγγελική πρόταση:

«Tα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αντιτίθεται στην ουσία του βουλεύματος και δίνει τη δική του πλευρά, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και το πού θα στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου στην επερχόμενη δίκη.

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα», δήλωσε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.