Γονάτισε το σύμπαν: Η φωτό του Πολάκη για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ… ξέκανε κόσμο! (Pic)

Αγωγή στον Πολάκη για το «τσόλια» η ΠΟΕΔΗΝ

Και έγινε viral σε λίγα λεπτά!

Ο Παύλος Πολάκης είναι γνωστός για τον… εκρηκτικό του λόγο που τον έχει φτάσει ένα βήμα πριν την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απειλές στα social media αλλά και οι καβγάδες του στη Βουλή έχουν γίνει θέμα συζήτησης αρκετές φορές και έχουν προβληματίσει τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Ο κ. Πολάκης παραμένει όμως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχτηκε βουλευτής με σταυροδοσία στην Κρήτη, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σε κάθε περίπτωση στον ΣΥΡΙΖΑ μετρούν αρκετές αποχωρήσεις από την εποχή του δημοψηφίσματος, μία εκ των οποίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε γράψει… ιστορία με τις συνεδριάσεις που διαρκούσαν μέχρι τα ξημερώματα ως πρόεδρος της Βουλής και τους καβγάδες, τις επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα και τα «καρφιά» στους… πρώην συντρόφους.

Όμως η σημερινή εικόνα της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του 2015 όπου η ένταση κυριαρχούσε στον λόγο της εντός και εκτός Βουλής. Η ίδια χαμογελάει συχνά και σχηματίζει… καρδούλες καλώντας τους ψηφοφόρους να αλλάξουνε «τον κόσμο με αγάπη».

Φαίνεται πως η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενέπνευσε κάποιους και για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα… επικό meme με τον Παύλο Πολάκη να φοράει λαχούρι πουκάμισο, να χαμογελάει και να σχηματίζει καρδούλα!

Γονάτισε το σύμπαν: Η φωτό του Πολάκη για την αλλαγή πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ… ξέκανε κόσμο! (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.