Μετά την περιπέτεια με την Covid: Μονόδρομος για τον Κυριάκο… 

Πώς η κυβέρνηση αποφάσισε απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η επιστροφή του προέδρου της ΝΔ

Αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η είδηση έγινε γνωστή από δική του ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Στα καλά νέα της ημέρας», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας μια φωτογραφία με το αρνητικό rapid test που υπεβλήθη, προαναγγέλλοντας έτσι την επιστροφή στα καθήκοντά του, καθώς σε 20 ημέρες θα διεξαχθούν οι δεύτερες εθνικές εκλογές για φέτος.

Μετά την περιπέτεια με την Covid: Μονόδρομος για τον Κυριάκο… 

Ο μονόδρομος του Κυριάκου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα συνεχίσει τον κύκλο των περιοδειών του σε Αττική και Περιφέρεια και αναδεικνύει το προοδευτικό και κοινωνικό πρόσημο της πολιτικής της οδού Πειραιώς. Στόχος του είναι η αυτοδυναμία η οποία μοιάζει μονόδρομος για τον σχηματισμό κυβέρνησης, αφού ο κ. Μητσοτάκης έχει κλείσει την «πόρτα» για συνεργασίες.

Η Νέα Δημοκρατία διευρύνει και τη «βεντάλια» του κοινού στο οποίο απευθύνεται με διπλό στόχο:

  • τη θωράκιση του εκλογικού βατήρα της 21ης Μαΐου και
  • το περαιτέρω άνοιγμα σε κοινά, προκειμένου αυτό να ξεκλειδώσει και την ισχυρή αυτοδυναμία που ζητεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολίτες.

Σε χρόνο παράλληλο, μαζί με τις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται σε εξέλιξη και οι περιοδείες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς 68 κλιμάκια θα βρεθούν μέχρι το ορόσημο της 25ης Ιουνίου σε 140 περιοχές και ήδη «έχουν κυκλωθεί» περισσότερα από 500 χωριά και πόλεις.

Μαζί επίσης με το θετικό αφήγημα για την επόμενη μέρα της χώρας, μαζί με την προβολή του κυβερνητικού προγράμματος για την επόμενη τετραετία ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εστιάζουν στη συμμετοχή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ότι «η ψήφος δεν μεταφέρεται».

Ο κίνδυνος συνεπώς είναι η χαλάρωση και ο εφησυχασμός και πάνω εκεί θα πατήσει όλη η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον ένα σημαντικό κομμάτι της, προκειμένου οι πολίτες να φτάσουν στις επερχόμενες εκλογές και να επαναβεβαιώσουν εκεί τον δρόμο που άνοιξαν, όπως επισημαίνουν γαλάζια στελέχη, την 21η Μαΐου. Η συμμετοχή λοιπόν είναι το μεγάλο ζητούμενο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.