«Σκεφτείτε το λίγο»: Η Έλενα Ακρίτα «δίκασε» την Ζωή Κωνσταντοπούλου κι έγινε viral (Pic)

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύνταξη του πατέρα της

Η... δίκη της Ζωής δια χειρός Έλενας

Ένα βήμα πριν την είσοδό της στη Βουλή είναι η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εν αναμονή των εκλογών της 25ης Ιουνίου, μετά και τον κατακερματισμό του ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου αλλά και του Δημήτρη Νάτσιου «φλερτάρουν» με την είσοδό τους στη Βουλή, παίρνοντας ποσοστό και από τον κ. Βαρουφάκη.

Όσον αφορά την «Πλεύση» η επικεφαλής της έχει αλλάξει το δημόσιο προφίλ της αφού μετά τους καβγάδες και τις φωνές στη Βουλή και τα μίντια, πλέον φόρεσε ανοιχτόχρωμα ρούχα και σχηματίζει καρδούλες στις κάμερες!

Θέλοντας να σχολιάσει αυτή την αλλαγή, η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, προχώρησε σε μία ανάρτηση η οποία μάλισσρα έγινε viral.

«Ενδέχεται να μείνει έξω το ΜέΡΑ25 (που τα κανάλια το έχουν στείλει στο πυρ το εξώτερον) και να μπει η υπερδιαφημισμένη από τα ίδια μίντια κ. Κωνσταντοπούλου που κυρρήσει λέει την αγάπη. Το πρώτο είναι αριστερό κόμμα. Το δεύτερο σχηματίζει καρδούλες. Γιατί άραγε; Σκεφτείτε το λίγο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

«Σκεφτείτε το λίγο»: Η Έλενα Ακρίτα «δίκασε» την Ζωή Κωνσταντοπούλου κι έγινε viral (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.