Γιατί ο Παπανδρέου θυμήθηκε το Facebook & την κάνναβη;

Γιατί ο Παπανδρέου θυμήθηκε το Facebook & την κάνναβη;

Στην τελική ευθεία η εκλογική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ.

Σε δύο -τουλάχιστον- ανατρεπτικές προτάσεις προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, υποψήφιος για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να «γίνουμε όλοι μέτοχοι στο Facebook» αλλά και να αποποινικοποιηθεί η κάνναβη, όπως και παλαιότερα είχε πει.

«Η ψυχαγωγική #κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο» έγραψε αρχικά και προσέθεσε. «Η #κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας».

Αναφορικά με το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων στο Facebook, ο Γιώργος Παπανδρέου προτείνει: «Εμείς θέλουμε το μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων. Γιατί να μην είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook; Εφόσον εγώ δίνω τα δεδομένα μου, γιατί να μην έχω ένα κομμάτι κέρδους από την επεξεργασία τους; Γιατί να μην κάνει η Ευρώπη μία πλατφόρμα των πολιτών;».

Είναι ξεκάθαρο πως το επιτελείο του πρώην Πρωθυπουργού στοχεύει πλέον ανοιχτά στις νεαρές ηλικίες. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του τονίζουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί πως μπορεί με τις ανατρεπτικές του ιδέες να ξεσηκώσει τη νεολαία και να την οδηγήσει στις κάλπες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.