Θετικός στον covid ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ορθογραφικό λάθος… δημοτικού στην ανακοίνωση που έβγαλε μάτι (Pic)

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τα 3 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για το Πάσχα

Προφανώς του ξέφυγε του ανθρώπου.

Ήταν ο μεγάλος, ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών, εκείνος που, μαζί με το κόμμα του φυσικά, κατ’ ουσίαν… διέλυσε τον ανταγωνισμό και τώρα βρίσκεται καβάλα στο εκλογικό άτι.

Ο λόγος, εξυπακούεται, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, που συγκέντρωσε στις εκλογές τις 21ης Μαΐου το εκκωφαντικών διαστάσεων 40+%, αφήνοντας πίσω του 20 ολόκληρες μονάδες τον δεύτερο (και καταϊδρωμένο) ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πράγματα, ωστόσο, για τον (πρώην και… μελλοντικό) πρωθυπουργό «στράβωσαν» ελαφρώς, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media βρέθηκε θετικός στο τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ν’ ακυρωθεί η περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη αλλά και η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Εκείνο ωστόσο που έκανε εντύπωση ήταν ότι στο βίντεό του στο TikTok (που «ανέβηκε» και στις άλλες πλατφόρμες) υπάρχει ένα… καραμπινάτο ορθογραφικό λάθος, από εκείνα που κάνουν τους φιλολόγους να βγάζουν φλύκταινες σε όλο τους το κορμί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε ότι θα πρέπει να παραμείνει στην οικεία του, θέλοντας να πει «στο σπίτι μου». Το σωστό, φυσικά, είναι το «οικία», καθώς το έτερο «οικεία» σημαίνει, εννοείται, «με οικειότητα».

Θετικός στον covid ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ορθογραφικό λάθος… δημοτικού στην ανακοίνωση που έβγαλε μάτι (Pic)

Προφανώς ο οργανισμός του αρχηγού της ΝΔ έχει καταβληθεί, με αποτέλεσμα να υποπέσει σ’ αυτό το λαθάκι, που ξέφυγε και από το επιτελείο του.

Περαστικά να του ευχηθούμε και γρήγορα ξανά στις επάλξεις, μια και είναι βέβαιο πως και στις εκλογές τις 25ης Ιουνίου η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα και ο ίδιος θα εκλεγεί εκ νέου πρωθυπουργός.

Η επιστροφή στο Μαξίμου θεωρείται βέβαιη. Εκεί, δηλαδή, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αισθάνεται οικεία…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.