Τα «γύρισε» ο Γρηγόρης Ψαριανός…

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι

«Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή»

Θέση, για την ανάρτησή του με απρεπείς χαρακτηρισμούς για τους καθηγητές, πήρε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας πως «δεν θα το ξαναέγραφα με τις ίδιες λέξεις».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στην ανάρτησή του ανέφερε πως οι καθηγητές πανηγύριζαν για την επίθεση των χάκερς στην «Τράπεζα Θεμάτων».

«Οι καθηγητές των παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή “χάκερς” – πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι μεγάλα καθάρματα και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι», είχε γράψει χαρακτηριστικά, «ανεβάζοντας» και μία φωτογραφία από την ταινία Ο Νονός.

Γρηγόρης Ψαριανός: Τα «γυρίζει»

Μιλώντας στο Mega, ο Γρηγόρης Ψαριανός, αρχικά ανέφερε: «Εκδηλώθηκε μία άγρια κυβερνοεπίθεση στην “Τράπεζα Θεμάτων” εν ώρα εξετάσεων των παιδιών μας και μέσα σε όλη αυτή την ιστορία, ήταν αναμεμιγμένες 114 χώρες από όπου έγιναν 160 εκατομμύρια ”χτυπήματα” μέσα σε κάποιες ώρες, με αποτέλεσμα να κρασάρει το σύστημα και να αργήσουν οι εξετάσεις για δύο με τρεις ώρες.

Υπήρξαν λοιπόν, κάποιοι καθηγητές που δράττοντας την ευκαιρία εξαπέλυσαν ένα αντιπολιτευτικό μένος, απέναντι μάλιστα σε μία υπηρεσιακή κυβέρνηση και να πουν ”α, καλά να πάθουν”. Όμως, εδώ, εγώ εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτούς τους ανθρώπους που ενώ είναι δάσκαλοι παιδιών πανηγύριζαν, για να εκδηλώσουν μία αντίδραση σκληρή αντιπολιτευτικού τύπου, ως μη όφειλαν».

Ερωτηθείς για το αν θα το ξαναέγραφε με τον ίδιο τρόπο, το συγκεκριμένο ποστ, απάντησε: «Δεν θα το έγραφα ξανά με αυτές τις λέξεις. Μπορεί να το έγραφα με άλλες λέξεις, μπορεί να ήμουν πιο ήπιος».

Και συμπλήρωσε: «Κάποιες φορές βγαίνουν από το στόμα μας λέξεις από οργή, ανεξάρτητα αν έχουμε ωριμάσει κι αν είμαστε πολιτικοί. Είναι έκρηξη θυμού, γιατί υπάρχει μία λογική που λέει ”η κανονονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά».

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλυψε πως του έγινε κριτική και από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία: «Κι από το κόμμα με το οποίο κατεβαίνω, την ΝΔ μου έγινε κριτική σκληρή. Και μου είπαν “γιατί;”. Έγιναν δηλώσεις και ειπώθηκε από κορυφαία στελέχη ότι ”διαφωνούμε με αυτή την τοποθέτηση, με αυτές τις εκφράσεις και με τον τρόπο που ο κ. Ψαριανός εκδηλώθηκε, αλλά δεν υπάρχει θέμα». Επίσης, ο κ. Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.