«Με τα επιδόματα που έδινε η ΝΔ…»: Φουλ «επίθεση» από τον Πολάκη στην Νέα Δημοκρατία

Αγωγή στον Πολάκη για το «τσόλια» η ΠΟΕΔΗΝ

Έχοντας έντονο το στοιχείο της αυτοκριτικής για την απλή αναλογική, αλλά και για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ο Παύλος Πολάκης επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία...

«Στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, προβληματισμένος για τις αιτίες, αποφασισμένος για να το ανατρέψουμε όσο μπορούμε», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι αυτή που θα βγάλει κυβέρνηση.

Την προσπάθεια αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ, σαλπίζει ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης. ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Ο πρώην υφυπουργός Υγείας, με τον έντονο χαρακτήρα που έχει σηκώσει πολλάκις θύελλες αντιδράσεων με τις δηλώσεις του κατά καιρούς, προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των συντρόφων του στο κόμμα της Κουμουνδούρου και να διασκεδάσει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογική συντριβή του Μαΐου, σε σημερινές του δηλώσεις.

Φουλ επίθεση στη ΝΔ

Έχοντας έντονο το στοιχείο της αυτοκριτικής για την απλή αναλογική, αλλά και για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου, ο Παύλος Πολάκης επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία για την επιδοματική πολιτική που ακολούθησε, χτίζοντας έτσι ένα δίκτυο πελατειακών σχέσεων, χαρίζοντάς της έτσι τελικά τον εκλογικό της θρίαμβο. Παράλληλα, τα αλλοπρόσαλλα μηνύματα που εξέπεμπε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω των στελεχών του, εντέλει απομάκρυναν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ακροατήρια με τα οποία είχε, μέχρι πρότινος, μια προνομιακή σχέση επικοινωνίας.

Κλείνοντας, κάλεσε τον ελληνικό λαό να ανατρέψει το συσχετισμό που τείνει να διαμορφωθεί, λέγοντας τα 11 σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αντανακλούν τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας στο σήμερα, αλλά και για το μέλλον.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.