Με στόχο την αξιωματική αντιπολίτευση: «Πήρε κεφάλια» ο Ανδρουλάκης…

Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η απόφαση μετά τα... χουνέρια

Ποικίλες συζητήσεις προκάλεσε η δήλωση του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Δουδωνή όσον αφορά την φορολογία των κερδών, μετά και τη σχετική δήλωση της υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, Ελένης Χρονοπούλου.

Ο κ. Δουδωνής, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι θα υπάρξει φορολόγηση με κλίμακα, δηλαδή θα επιβληθεί φόρος 5% για ποσά έως 50.000 ευρώ, 10% για ποσά από 50.000 μέχρι 100.000 και 10% με 15% για ποσά από 100.000 και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι, η κα Χρονοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στης ΕΡΤ, σε μια αποστροφή του λόγου της και θέλοντας να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για την φορολογία, ανέφερε ότι το πρόγραμμα του κόμματός της στοχεύει στην αύξηση της φορολογίας για τη μεσαία τάξη.

Αλλαγές στον ΠΑΣΟΚ

Μετά τα χουνέρια που έπαθε το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Δουδωνή και την κα Χρονοπούλου αποφασίστηκε να γίνει… face control στα στελέχη του που πρόκειται να βγαίνουν στην τηλεόραση γιατί παίζει να ‘χασε και καμία δυο μονάδες με τις μπούρδες για τη φορολογία, σύμφωνα με το newmoney.gr.Έτσι, με απόφαση Ανδρουλάκη… παίρνονται κεφάλια στελεχών που ενδέχεται να πουν «πατάτες» για να αυξήσει και άλλο το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να είναι πλέον το δεύτερο κόμμα.

Το τσεκάρισμα των προσώπων γίνεται από τον Μάντζο, διακριτικά πάντα, που παίρνει τηλέφωνα στις εκπομπές και ρωτάει «… εσείς ποιον έχετε αύριο καλεσμένο από το ΠΑΣΟΚ;».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.