Αποκάλυψη: Ποιος χρηματοδοτεί τη Νίκη για να μπει στη Βουλή μετά τις εκλογές

Κόμμα Νίκη: «Έμπλεξαν» όλοι…

Ποιος ψήφισε το κόμμα που βρέθηκε μία ανάσα πριν το 3%;

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου έδειξε πως η Νίκη… από το πουθενά, βρέθηκε να «φλερτάρει» με την είσοδό της στη Βουλή.

Ποιος ψήφισε το κόμμα που βρέθηκε μία ανάσα πριν το 3%; Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Νίκη δεν την ψήφισαν οι 65+, αλλά πολλοί στην ηλικία 17-24 και μετά τριαντάρηδες. Κάτι που σημαίνει ότι εκεί μπορεί να κατευθύνθηκαν αρκετοί νέοι από τα κατηχητικά, αλλά και δυνητικοί ψηφοφόροι Κασιδιάρη, πολλοί εκ των οποίων ενημερώνονται κατ’ αποκλειστικότητα από το διαδίκτυο.

Ποιος χρηματοδοτεί;

Βεβαίως, το κρίσιμο ερώτημα είναι ποιος χρηματοδοτεί τη μέχρι τώρα ανύπαρκτη Νίκη για να γίνει μέρος του πολιτικού συστήματος. Σύμφωνα με το reader.gr,  έχει βρεθεί η άκρη του νήματος σε συγκεκριμένη μονή της αθωνικής πολιτείας που είναι στη σφαίρα επιρροής της Μόσχας.

Και, κατά τα φαινόμενα, υπάρχει άνθρωπος με μεγάλη επιρροή στη Βόρεια Ελλάδα και στενές σχέσεις με άνθρωπο της εν λόγω μονής, ο οποίος έχει βάλει πλάτη. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις που έδινε στο «σύστημα». Και το «σύστημα» έχει καταλάβει, γιατί θυμάται πολύ καλά ποιος ζητούσε διευκολύνσεις επί covid για επισκέψεις στο Όρος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.