«Έγιναν Λαζόπουλος οι Ράδιο Αρβύλα!»: Απίστευτη «κατηγορία» για την παρέα του Κανάκη – Η αποστομωτική απάντηση (Pic)

«Έγιναν Λαζόπουλος οι Ράδιο Αρβύλα!»: Απίστευτη «κατηγορία» για την παρέα του Κανάκη - Η αποστομωτική απάντηση (Pic)

Και τώρα... χαμός!

Το «Ράδιο Αρβύλα» μετά από μακρά περίοδο… αποχής (θυμίζουμε πως είχε ρίξει αυλαία πέρυσι, από την συχνότητα του OPEN, πριν «εκπνεύσει» ο Μάιος) επέστρεψε στη μικρή οθόνη, μέσω του ΑΝΤ1- του «σπιτιού» της παρέας από την Θεσσαλονίκη δηλαδή, καθώς τα περισσότερα χρόνια που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα εκπέμπουν από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση και του Στάθη Παναγιωτόπουλου τη Δευτέρα που μας πέρασε προκάλεσε… ντελίριο ενθουσιασμού στους αμετανόητους φαν τους, που τους ακολουθούν πιστά εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης (ή, στη χειρότερη, στα… πέριξ της) στο slot 20:00-21:00, κάτι που κάνει τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ωστόσο, αυτή τους η επιτυχία δεν σημαίνει πως γίνεται «αποδεκτή» απ’ όλους ούτε πως άπαντες τρελαίνονται με το χιούμορ τους. Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι κάνουν προπαγάνδα και ότι «επιτίθενται» στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς ΝΔ, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ταγκάροντας τον Χρήστο Κιούση έγραψε τα εξής:

«Οι Ράδιο Αρβύλα προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του Λαζόπουλου. Χωρίς μέτρο, με ευτελές χιούμορ και με χυδαίες προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού. Χρήστο Κιούση, καλό είναι να θυμάστε την απαξίωση που είχε ο Λαζόπουλος μετά το 2014. Κρίμα.»

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του ίδιου του Κιούση, ο οποίος έγραψε «Μπορείτε αν θέλετε να μας στείλετε τις σατιρικές προτάσεις σας σε dm!»

Άουτς…

Δείτε παρακάτω την σχετική «στιχομυθία»:

«Έγιναν Λαζόπουλος οι Ράδιο Αρβύλα!»: Απίστευτη «κατηγορία» για την παρέα του Κανάκη - Η αποστομωτική απάντηση (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.