Πρόταση να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

Πρόταση να μην μπαίνουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι

Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που ζητούν αυστηροποίηση των μέτρων.

Για «επιτακτική ανάγκη επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού» έκανε λόγο ο Νίκος Καπραβέλος, ενώ αναφέρθηκε και στους ανεμβολίαστους.

Όπως είπε ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου μιλώντας στο MEGA, «μία είναι η λύση, το να χρησιμοποιήσουμε το όπλο που έχουμε στα χέρια μας για να έχουμε ελεύθερη την ανθρώπινη δραστηριότητα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Είναι ανήθικο να επεκτείνεις τη διαθεσιμότητα κλινών COVID εις βάρος άλλων νοσημάτων. Τα άλλα νοσήματα δεν… επέλεξαν τη νόσο τους, τους βρήκε».

Ο κ. Καπραβέλος είπε ακόμη «να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σε κάποιες κατηγορίες που έρχονται σε άμεση επικοινωνία με πολύ κόσμο» και πρόσθεσε: «Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά. Αν δεν θέλουμε να δούμε ανθρώπους να νοσηλεύονται στα πάρκινγκ των νοσοκομείων, δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα γίνει επέκταση, θα γίνουν ολόκληρα νοσοκομεία Covid, σε βάρος των υπολοίπων νοσημάτων. Αυτό είναι ανήθικο».

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.