Θύμισε Μπάλντουιν: Μάχη ζωής μετά το ατύχημα στην ταινία «Οι αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη

Θύμισε Μπάλντουιν: Μάχη ζωής μετά το ατύχημα στην ταινία «Οι αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ ο θανάσιμος τραυματισμός της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust».

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ ο θανάσιμος τραυματισμός της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust». Και ενώ οι μνήμες είναι ακόμη νωπές, η κατάρα των τραυματισμών «χτύπησε» και την ταινία του Τζέισον Στέιθαμ «Αναλώσιμοι 4» που κάνει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη.

Στα γυρίσματα τρία άτομα τραυματίστηκαν. Πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.