Μετά τις φήμες περί παραίτησης: Ρελάνς Πόπης Τσαπανίδου

Μετά τις φήμες περί παραίτησης: Ρελάνς Πόπης Τσαπανίδου

Η παραδοχή της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τα επόμενα βήματα

Έντονο είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και οι παρασκηνιακές ζυμώσεις συνεχίζονται. Η βαριά ήττα της 21ης Μαίου έχει φέρει γκρίνιες στην Κουμουνδρούρου αλλά και επικοινωνιακά λάθη στελεχών που συνεχίζουν το… εγωιστικό τροπάριο χωρίς να ακολουθούν τη γραμμή του κόμματος.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα που βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», αρκετοί είναι εκείνοι που θέλησαν να ρίξουν το φταίξιμο για τις 20 μονάδες διαφορά στην Πόπη Τσαπανίδου. Μόνο που τόσο μεγάλες απώλειες δεν συμβαίνουν εξαιτίας ενός ή δύο προσώπων αλλά συνολικής στρατηγικής…

Η πληροφορία πως η Πόπη Τσαπανίδου παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε ευρέως στα ΜΜΕ αλλά η ίδια διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης από την Κουμουνδούρου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια η κυρία Τσαπανίδου παρασκηνιακά έχει αποδεχτεί πως έχει μερίδιο ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα και απολαμβάνει της στήριξης του Αλέξη Τσίπρα.

Ρελάνς!

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο είναι πως η Πόπη Τσαπανίδου θα είναι βουλευτής μετά τις 25 Ιουνίου, οπότε παραμένη κερδισμένη. Και αυτό διότι είναι στην τέταρτη θέση του ψηφοδέλτιου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, θέση εκλόγικη δεδομένου του ποσοστό του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.