Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Γιώργο Μπόμπολα

Πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Γιώργο Μπόμπολα

Γιώργος Μπόμπολας & Θεόδωρος Βενιάμης δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια.

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα συζητηθεί στο δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Μπόμπολα κατά του Θεόδωρου Βενιάμη, με την οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ζητά από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών αποζημίωση άνω των 28 εκατομμυρίων ευρώ, κατηγορώντας τον για απάτη.

Της αγωγής είχε προηγηθεί πριν από περίπου ένα χρόνο εξώδικο που είχε στείλει ο κ. Μπόμπολας στην άλλη πλευρά, διεκδικώντας πάνω από 28 εκατ. ευρώ, τα οποία κατέβαλε στον Θ. Βενιάμη για τη ναυπήγηση και εκμετάλλευση έξι πλοίων ξηρού φορτίου. Μια πολλά υποσχόμενη επένδυση, όπως του είπε στην αρχή της συνεργασίας τους ο εφοπλιστής, αλλά όχι και για τις δύο πλευρές, όπως προέκυψε εκ του αποτελέσματος.

Ο εφοπλιστής αρνείται να του επιστρέψει τα χρήματα και, μάλιστα, στο εξώδικο που του είχε στείλει ο κ. Μπόμπολας το 2020 απάντησε ότι όχι μόνο θα πρέπει να ανακαλέσει αυτό, αλλά και να του ζητήσει και συγγνώμη.

Η συνεργασία μεταξύ του Γ. Μπόμπολα -γνωστού ως ενός από τα κορυφαία ονόματα στον ελληνικό κλάδο των κατασκευών, αλλά και για τη δραστηριότητά του ως εκδότη και μετόχου σε τηλεοπτικά ΜΜΕ- και του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θ. Βενιάμη, ξεκίνησε το 2007.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.