Ελλάδα 2023: Είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο σε Έλληνα ηθοποιό;

Με το καλό! Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι έγκυος

Ο ηθοποιός απολύθηκε με μία απίστευτη δικαιολογία!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως απολύθηκε από θεατρική παράσταση, επειδή η σύζυγός του έμεινε έγκυος.

«Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει “ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου”.

Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..;) το καλό; Τον στόχο; μιας παράστασης…» κατήγγειλε δημόσια ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022 την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάλια Ψωμιάδη και ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.