Του βγήκαν από δεξιά: «Έμπλεξε» ο Βελόπουλος

Κόλπο γκρόσο με Βελόπουλο η Νέα Δημοκρατία…

Του παίρνουν τις ψήφους!

Το κόμμα «Νίκη» βρέθηκε μία «ανάσα» από το να μπει στη Βουλή με 2,92%.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, 172.192 πολίτες ψήφισαν το κόμμα που έγινε ευρέως γνωστό για τη συμμετοχή της Μαρίας Εζνεπίδου, ανιψιάς του Αγίου Παϊσίου.

Το συγκεκριμένο κόμμα έχει πάρει ψήφους από την Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι το δημιούργησε η ΝΔ!

Μιλώντας στον RealFM ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης δεν ήθελε καν να αναφέρει το όνομα της «Νίκης», μιλώντας για «κομήτη» που έφερε η ΝΔ για να ανακόψει την πορεία του κόμματός του.

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στην βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ γιατί την βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμματα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία» δήλωσε για την «Νίκη».

«Δεν μπορείς να προμοτάρεις κάποιον από το πουθενά τόσο πολύ. Η προβολή που έχουμε, είναι υποδεέστερη αυτών» συμπλήρωσε.

Οι θέσεις της «Νίκης»

«Έλεγαν σεξουαλική τάχα μου τη διαπαιδαγώγηση, προώθηση της ομοφυλοφιλίας είναι. Προωθεί απροκάλυπτα την ομοφυλοφιλία, μην πω και την παιδεραστία», λέει σε βίντεο ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτριος Νατσιός.

«Με τον σταυρό στο χέρι, το ακατανίκητο όπλο ο σταυρός του Κυρίου, έτσι θα προχωρήσουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων. Μάλιστα ο κ. Νατσιός έφερε και παράδειγμα με… τράπερ και τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση κήρυξης πολέμου: «Ποιος μας λέει ότι ένας ψυχανώμαλος τράπερ δεν θα διαδώσει να κάνουμε μία δήλωση για να γλιτώσουμε τη στράτευση, ότι δεν είμαστε άνδρες αλλά είμαστε γυναίκες;».

Όσον αφορά τα εμβόλια κατά της COVID-19 σε άρθρο που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του κόμματος, αναφέρεται πως όσοι τα έχουν κάνει απέκτησαν ένα είδος… μαγνητικού πεδίου με αποτέλεσμα να μαγνητίζονται επάνω τους μεταλλικά αντικείμενα.

«Έχουν δώσει το δικαίωμα σε 15χρονα παιδιά με μία απλή δήλωση να λένε ότι δεν είναι άνδρες ή γυναίκες. Ο τόπος μυρίζει μπαρούτι. Ποιος μας λέει ότι ένας ψυχανώμαλος τράπερ δεν θα διαδώσει να κάνουμε μία δήλωση για να γλιτώσουμε τη στράτευση, ότι δεν είμαστε άνδρες αλλά είμαστε γυναίκες;», υποστήριξε ο πρόεδρος της «Νίκης».

Επίσης στις θέσεις του κόμματος αναφέρεται χαρακτηριστικά για την άμβλωση πως πρέπει να υπάρχει «νομική προστασία της ανθρώπινης ζωής από την πρώτη στιγμή της σύλληψης».

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.