Κ. Βαρουφάκη, μάλλον κάτι δεν καταλάβατε καλά

Αυτός ο ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη!

Το φάουλ του επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Σχεδόν 40.000 ψήφους έχασε το ΜέΡΑ25 στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 σε σχέση με το 2019, με αποτέλεσμα να μένει εκτός Βουλής συγκεντρώνοντας 2,62%.

Το ΜέΡΑ25 πήρε 154.197 ψήφους και ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστήριξε πως με τη νίκη της ΝΔ « η ερντογανοποίηση, ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε. Η “Μητσοτάκης” ΑΕ νίκησε κατά κράτος».

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 υποστήριξε πως έχει ευθύνες η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ενταφίασε την απλή αναλογική, μη αποδεχόμενη την πρόταση μας, εδώ και 2 χρόνια, για μη σύγκλιση προεκλογική σε ένα κοινό μέτωπο ρήξης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί αυτό το απίστευτο τσουνάμι-μέτωπο συντήρησης».

Φάουλ Βαρουφάκη

Ουσιαστικά υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να συνεργαστεί με το ΜέΡΑ25, τη στιγμή που ο ίδιος έλεγε προεκλογικά πως προτιμά να του… κοπεί το χέρι από το να είναι στην ίδια κυβέρνηση με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν πράγματα στον κόσμο – πράγματα που θα έπρεπε να γίνουν – που για να γίνουν χρειαζόταν η ρήξη την οποία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δαιμονοποίησε», σημείωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.