
Νέος ρόλος!
Οι εκλογές πλησιάζουν και δύο ημέρες απέμειναν μέχρι οι πολίτες να εκλέξουν τη νέα κυβέρνηση της χώρας.
ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ… κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα μαζέψει τις περισσότερες ψήφους και θα καταφέρει να συνεργαστεί για να δημιουργήσει κυβέρνηση.
Ήδη στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις για την επόμενη μέρα και πρόσωπα από τα δύο κόμματα αναμένεται να αναβαθμιστούν.
Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς. Πρόκειται για τον άνθρωπο που χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού μέσω της Πολιτικής Προστασίας και σχεδόν κάθε ημέρα των βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας.
Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο κ. Χαρδαλιάς μετά τις εκλογές αναμένεται να αναβαθμιστεί. Εκτός από τον χειρισμό της πανδημίας, είχε και κομβικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.
Προ ημερών βρέθηκε στον Έβρο και πήγαν μαζί στον φράχτη με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ήταν μαζί στην Πάτρα, όπου και μίλησαν σε κομματική εκδήλωση. Και όπως είπαν όσοι γνωρίζουν, πρόκειται για νέο δίδυμο κομματικό.
Τελευταίες Ειδήσεις
- «Τι είναι αυτά που έχω μάθει για την υγεία σου;»: Το μήνυμα- δόλωμα στον Λαζόπουλο που τον παγίδευσε στο Predator
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Μίλησε για όλους και για όλα στην πρώτη συνέντευξή του
- Κόντρα Άδωνι – Δένδια: Τα εσωκομματικά πυρά και το… «σημασία έχει ποιος το λέει»

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
