Οι τοξικολογικές τους διέψευσαν όλους: Αυτός τελικά ήταν ο λόγος του τροχαίου του Mad Clip

Madclip: Το βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης δείχνει τι συνέβη πριν το μοιραίο δυστύχημα

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του τράπερ Mad Clip έδειξαν το ποσοστό αλκοόλ που είχε στο αίμα του το βράδυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του τράπερ Mad Clip έδειξαν το ποσοστό αλκοόλ που είχε στο αίμα του το βράδυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Τα στοιχεία που παρουσίασε το Mega δύο μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένη, που στέρησε τη ζωή στον γνωστό τράπερ, δείχνουν ότι ο Mad Clip είχε πιεί περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος εκείνη τη βραδιά, ενώ στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία. Στο 0,9% με όριο 0,5% ήταν το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.

«Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω»

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, o πατέρας του Mad Clip, αποκάλυψε προ ημερών πως γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου του γιου του, αλλά ακόμη δε μπορεί να το πει δημόσια. «Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;» είχε πει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο πατέρας του Mad Clip μίλησε και για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά που όρισε η οικογένεια για να αποκαλυφθεί πώς έγινε το δυστύχημα.

  • Δημοσιογράφος: “Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό. Σας έχουν ενημερώσει εσάς;”
  • Πατέρας Mad Clip: “Όχι, δεν είμαι ενημερωμένος εγώ από την Ελληνική Αστυνομία, όχι”.
  • Δημοσιογράφος: “Γιατί πιστεύετε ότι δεν σας έχουν ενημερώσει;”
  • Πατέρας Mad Clip: “Δεν ξέρω, δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;”.

Από την έρευνα του πραγματογνώμονα διαπιστώθηκε πως το επίμαχο βράδυ υπήρχαν νερά σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος. Αυτό σημαίνει ότι τα λάστιχα της μοιραίας Porsche για λίγα, αλλά πολύ κρίσιμα δευτερόλεπτα, έχασαν την αποδοτικότητά τους, καθώς ήταν αγωνιστικά και ακατάλληλα για την κίνηση στους δρόμους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.