Μάλλον δεν καταλάβατε τι είπε ο Τσίπρας για την Χρυσή Αυγή… 

Τώρα το κατάλαβαν όλοι: Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Οι αντιδράσεις και τι πραγματικά εννοούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή».

Αυτή η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

«Η μάχη με τον φασισμό είναι μια καθημερινή μάχη» περιέγραψε ο κ. Τσίπρας, για να προσθέσει πως «και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή».

«Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά», σημείωσε.

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε πως επιχειρεί να «κλέψει» ψηφοφόρους από τη Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

Ουσιαστικά επισημαίνει πως στόχος είναι η προσέγγιση των ανθρώπων που θεωρούν ότι η ψήφος σε αυτούς είναι αντισυστιμική, κάτι που δεν ισχύει.

Οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι, να καταλάβουν δηλαδή πως το συγκεκριμένο κριτήριο επιλογής για τα δύο νεοναζιστικά κόμματα είναι λάθος.

Εν κατακλείδι, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι φασίστες και οι δολοφόνοι, όχι το σύνολο των ψηφοφόρων των εν λόγω κομμάτων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.