Η απόλυτη ανατροπή: Το αποτέλεσμα της τελευταίας δημοσκόπησης που καμιά άλλη δεν είχε δείξει

Η απόλυτη ανατροπή: Το αποτέλεσμα της τελευταίας δημοσκόπησης που καμιά άλλη δεν είχε δείξει

«Βόμβα» από τα αποτελέσματα 

Πέντε μέρες έμειναν και επίσημα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με τα πολιτικά κόμματα και τα επιτελεία τους να «ανεβάζουν ρυθμούς», προκειμένου να είναι έτοιμα για τη «μάχη».

Την ίδια ώρα στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται μία νέα δημοσκόπηση της εταιρείας RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24 και αποτυπώνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 6,6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η πανελλήνια έρευνα που δημοσιεύεται 6 μέρες πριν τις εκλογές, εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει ποσοστό 30,8%, τον ΣΥΡΙΖΑ 24,2%, το ΠΑΣΟΚ 9,8%, το ΚΚΕ 7,2%, το ΜέΡΑ25 3,2%.

Η ανατροπή στη νέα δημοσκόπηση

Και ενώ πλησιάζουμε προς τις εκλογές, έρχεται μία… βόμβα στη δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Ελληνική Λύση φαίνεται πως μένει εκτός Βουλής αφού συγκεντρώνει 2,7%. Πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που δείχνει εκτός Βουλής το συγκεκριμένο κόμμα.

Φαίνεται πως ο «εμφύλιος» με τις αποχωρήσεις βουλευτών και τις καταγγελίες για «μαύρα» ταμεία έφερε μεγάλο πλήγμα στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου που έχασε ένα μεγάλο μέρος του ποσοστού του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.