Κάτι ξέρει ή…: Η βεβαιότητα της Πόπης Τσαπανίδου προκαλεί ερωτηματικά

Τι συνέβη με το «Alter Ego» και την Τσαπανίδου;

Τι είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα κόμματα τα… δίνουν όλα με δριμείες επιθέσεις για να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών.

Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε σίγουρη για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ την 21η Μαΐου σε δηλώσεις της. Έχει κάποια κρυφή δημοσκόπηση στα χέρια της ή κάνει εικασίες; Σε κάθε περίπτωση οι δηλώσεις της προκαλούν ερωτηματικά.

Πόπη Τσαπανίδου: Οι δηλώσεις της

«Μετά το βατερλό στο debate, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει από τη ΝΔ καμία βελτίωση στην καθημερινότητα του, καμιά εγγύηση για το κράτος δικαίου και την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη επιβεβαίωσε γιατί στις 21 Μαΐου η πολιτική αλλαγή είναι εθνική, κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα. Με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας από την επόμενη ημέρα».

Ειδικότερα, σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «αφού αποκάλυψε στο debate ότι οι υποκλοπές είναι σκάνδαλο και δεν υπήρχε κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις, σήμερα επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να συνεχίσει στον δρόμο της συγκάλυψης».

Επιπλέον αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «εμφανίστηκε δήθεν αυστηρός για την προφυλάκιση Μπελέρη, αντί να απολογηθεί που απέτυχε να διασφαλίσει τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας και έκανε φιέστες με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας για επικοινωνιακούς και μικροπολιτικούς λόγους».

Ακόμη σημειώνει ότι «υποσχέθηκε για άλλη μια φορά ότι θα φέρει την επενδυτική βαθμίδα το 2023, ενώ 4 χρόνια τώρα όλο την υπόσχεται και όλο αποτυγχάνει συστηματικά».

Τέλος, η κ. Τσαπανίδου αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης «επιμένει να αρνείται τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, κοροϊδεύοντας τους πολίτες ότι δήθεν δεν είναι αποτελεσματικό μέτρο». «Βέβαια», προσθέτει, «δεν απαντάει πώς γίνεται να είναι αναποτελεσματικό μέτρο, αλλά ο ίδιος να έχει θεσπίσει και να έχει δώσει αλλεπάλληλες παρατάσεις σε μειώσεις του ΦΠΑ στην οικοδομή, στο τουριστικό πακέτο, στις μεταφορές, στον καφέ και τα μη αλκοολούχα, στα αγροτικά μηχανήματα, στα ιατρικά είδη, στον κινηματογράφο κ.λπ.».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.