Αμφιλεγόμενη επιλογή Βαρουφάκη…

Τι θα ψήφιζε ο Βαρουφάκης  εάν δεν υπήρχε το ΜέΡΑ25;

Κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Αμετανόητοι είναι στο ΜέΡΑ25 σχετικά με την αγένεια που επέδειξαν στελέχη του κόμματος στο προεκλογικό περίπτερο στην Κυψέλη, όταν αρνήθηκαν να ανταποδώσουν τη χειραψία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα με προσβλητικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού πέρασε από τα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και χαιρέτησε τους πάντες διά χειραψίας, ο πρωθυπουργός πήγε να χαιρετήσει και στο MέΡΑ25, όμως εκεί δέχτηκε προσβλητική συμπεριφορά.

Η κυρία που βρισκόταν μέσα στο περίπτερο αρνήθηκε να δώσει το χέρι της. Τότε, ο πρωθυπουργός χαμογελώντας είπε: «Δεν χαιρετάτε καν; Ούτε χειραψία;».

Μία άλλη γυναίκα, έξω από το περίπτερο, του απάντησε: «Όχι, να μας κοπεί το χέρι» και εκείνη τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το βήμα του, τους είπε: «Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, έτσι μπράβο, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό, να είστε καλά».


Το επεισόδιο αυτό έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες των social media στη συντριπτική τους πλειοψηφία να σχολιάζουν αρνητικά τη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΜέΡΑ25.

Ο… αμετανόητος Βαρουφάκης

Φαίνεται, όμως, πως στο κόμμα δεν ιδρώνει το αυτί τους και δείχνουν αμετανόητοι. Ο επικεφαλής Γιάνης Βαρουφάκης, αντί να καταδικάσει τη συμπεριφορά των μελών, επικρότησε την αγένεια και μάλιστα με ειρωνικό τόνο.

Μιλώντας από τα Χανιά όπου περιοδεύει ενόψει των εκλογών 2023, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι «πρέπει να παραδεχτώ ότι τα στελέχη μας μου έβαλαν τα γυαλιά. Εγώ θα το είχα δώσει το χέρι αλλά οι συνοδοιπόροι στο περίπτερο δεν το έκαναν, όταν η κουστωδία του κ. Μητσοτάκη μόλις προχθές προσήγαγε μέλος του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.