Λίγο πριν τις κάλπες: Κι αν τελικά έχει δίκιο για όλα ο Τσίπρας;

Έβαλε το δερμάτινο και πήγε για ποτάκια ο Αλέξης Τσίπρας (pic)

Πλησιάζουν οι εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει συνεχώς το ίδιο μήνυμα

O ΣΥΡΙΖΑ «είναι το μοναδικό κόμμα που εδώ και μια δεκαετία έχει παράδοση να ανατρέπει στην κάλπη τις δημοσκοπικές προβλέψεις», δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η «αναμφισβήτητη τάση των τελευταίων μηνών είναι μια διαρκής φθορά και ένα ευρύτατο κύμα αποδοκιμασίας προς τη σημερινή κυβέρνηση, που συνοδεύεται από την επιθυμία για αλλαγή» σημείωσε, δηλώνοντας βέβαιος ότι αυτά θα αποτυπωθούν στην απόφαση των πολιτών στις 21 Μαΐου.

Λίγο πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεβασμένος σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις και προηγείται της ΝΔ.

Και μπορεί οι δημοσκοπήσεις να διαψεύδουν τα λεγόμενά του, αλλά ο ίδιος φέρνει ως παράδειγμα προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπου οι έρευνες δεν είχαν δείξει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν, παραδόξως, έχει δίκιο και δεν είναι άνετα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά έστω και λίγο μπροστά, τότε μπορεί να γίνει η ανατροπή και ο Αλέξης Τσίπρας να σχηματίσει κυβέρνηση, μιας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα βρει συνεργάτες στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.