Η κίνηση που δείχνει πάρα πολλά: Μάθατε τι έγινε στο debate με Τσίπρα-Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη;

Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που δεν έδειξαν οι κάμερες

Έξι δημοσιογράφοι, έξι πολιτικοί αρχηγοί, δεκάδες κάμερες, επιτελεία, σπόντες και… ελάχιστες ειδήσεις. Το debate των 6 πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ πέρασε στην Ιστορία.

Μέσα σε 180 λεπτά, Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης Δημήτρης Κουτσούμπας, Γιάνης Βαρουφάκης και Κυριάκος Βελόπουλος ξεδίπλωσαν τις προτάσεις τους μέσα από μονολόγους, απέναντι σε Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργο Παπαδάκη (ΑΝΤ1), Αντώνη Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτη Στάθη (OPEN) και Ράνια Τζίμα (MEGA).

Πριν την έναρξη του debate το κλίμα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ήταν σε γενικές γραμμές θερμό και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων υπήρξε… αστική ευγένεια η οποία δεν τους έφερε κοντά.

Όμως ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μία κίνηση που δείχνει πολλά. Συγκεκριμένα, δεν χαιρέτισε ούτε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά την είσοδό του στο στούντιο, κάτι που σχολιάστηκε στα πηγαδάκια από στελέχη της Πειραιώς και της Κουμουνδούρου. Ίσως με αυτή του την κίνηση ήθελε να δείξει πως δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.