«Αυτό εννοούσε με το “Ξέρεις γιατί το έκανα’’»: Η Ιωάννα απαντά στον Χατζηνικολάου για την ατάκα της βιτριολίστριας

«Αυτό εννοούσε με το “Ξέρεις γιατί το έκανα’’»: Η Ιωάννα απαντά στον Χατζηνικολάου για την ατάκα της βιτριολίστριας

Πώς αισθάνεται το θύμα, τόσους μήνες μετά.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα επίθεσης με θειικό οξύ το 2020 στην Καλλιθέα, από την Έφη Κακαράντζουλα, η οποία λίγες ημέρες πριν καταδικάστηκε σε 15 χρόνια και 3 μήνες κάθειρξη για το ειδεχθές της έγκλημα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων, θέλησε να μάθει τη γνώμη της Ιωάννας για την ατάκα της δράστριας, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν και ήρθαν πολύ κοντά στο δικαστήριο, σχετικά με τον λόγο που η δεύτερη προέβη σε αυτή την εγκληματική επίθεση κατά του θύματος.

Θυμίζουμε ότι η Έφη Κακαράντζουλα πλησίασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου, κατά τη διάρκεια της δίκης, και αντί να ζητήσει συγγνώμη ή να απολογηθεί για τις πράξεις της, της είπε «Ξέρεις γιατί το έκανα».

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν μπορεί η Ιωάννα να εξηγήσει αυτήν την ατάκα, η απάντηση που πήρε ήταν αρχικά ότι μία τέτοια ατάκα δείχνει και τον λόγο που το θύμα νοιώθει ακόμα φόβο για τη δράστρια. Η Ιωάννα εξήγησε ότι δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να μπει στον ψυχισμό ή στη λογική της θύτριας, δεν μπορεί να εξηγήσει μία τέτοια ατάκα αλλά υποθέτει δύο πιθανά σενάρια.

Το ένα είναι ότι η δράστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει την ατάκα αυτή για λόγους εντυπωσιασμού ενώ το άλλο σενάριο ότι η 36χρονη έχει ακόμα στο μυαλό της μία άλλη δική της πραγματικότητα. Πρόσθεσε ότι μόνο η δράστρια θα μπορούσε να απαντήσει τι εννοούσε, ενώ συμπλήρωσε πως αυτή η συμπεριφορά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έδωσε κάποιο κέρδος στην Έφη Κακαράντζουλα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.