Η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση μετά το debate: Έρχονται εκπλήξεις μεγατόνων στις εκλογές…

Η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση μετά το debate: Έρχονται εκπλήξεις μεγατόνων στις εκλογές…

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι είναι οι χαμένοι...

Τρεις ώρες κράτησε το debate των έξι πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρα, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης έδωσαν απαντήσεις με βάση έξι θεματικές ενότητες.

Τις ερωτήσεις στου πολιτικούς έκαναν οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας και συγκεκριμένα οι: Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και Ράνια Τζίμα (MEGA).

Το debate είχε αρκετές παραδοχές, καλές ερωτήσεις, αλλά και φωτογραφίες από «γκέισες Παναγίες» που έδειξε στις κάμερες ο Κυριάκος Βελόπουλος.


Τα αποτελέσματα από το debate

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε «σφυγμομέτρηση» για το ποιος ήταν ο κερδισμένος και ποιος ο χαμένος του debate τα δεδομένα που προέκυψαν είναι πως η ΝΔ παραμένει πρώτη, όμως με μικρότερη διαφορά από αυτή των δημοσκοπήσεων που προβάλλουν ΜΜΕ και δίνουν προβάδισμα 6% με 7%.

Επίσης ο Γιάνης Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ25 καταδεικνύονται λίγο πιεσμένοι ενώ το ΠΑΣΟΚ παραμένει πέριξ του 10% και η Ελληνική Λύση στο 4%.

Μετά το debate τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης δείχνουν πως η ΝΔ θα βγει πρώτη στις εκλογές αλλά με μικρή διαφορά θα την ακολουθεί δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.