Το μεγάλο ψέμα με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Το μεγάλο ψέμα με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

Φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες για την Ελπίδα Νίνου.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η… «είδηση» πως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, έχει βρει μια νέα συντροφιά, ενώ παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελπίδα Νίνου, αν και αρχικά έδειχνε να απομακρύνεται από τον σύζυγό της, στη συνέχεια, καταθέτοντας υπέρ του απέδειξε πως θα τον στηρίξει μέχρι τέλους.

Αν και ζει απομονωμένη, μιλώντας με ελάχιστα άτομα παραμένει σε καθημερινή σχεδόν επικοινωνία με τον προφυλακισμένο της σύζυγο. Μοναδική της διέξοδος ψυχαγωγίας τα social media τα οποία και παρακολουθεί ώστε να ενημερώνεται.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες έχουν σκοπό να βλάψουν για μία ακόμα φορά την αντικειμενικά «ταλαιπωρημένη» οικογένεια Φιλιππίδη, καθώς δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η Ελπίδα Νίνου γεννήθηκε στον Πειραιά από Κερκυραίους γονείς και έτσι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσαν η μουσική και η αγάπη για τις τέχνες. Άρχισε από πολύ μικρή να ασχολείται με τη ζωγραφική, το σχέδιο και τον χορό. Οι σπουδές της στον χορό ξεκίνησαν παράλληλα με το σχολείο, στη σχολή χορού Ρ. Γιαννιώτη – Α .Κοσκινίδου, όπου σπούδασε, με υποτροφία, κλασικό αλλά και σύγχρονο χορό.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.