Διέρρευσε: Το βίντεο με τη χειρονομία – ντροπή για την οποία ο Πικέ δεν ζήτησε συγγνώμη απ’ τη Σακίρα

Διέρρευσε: Το βίντεο με τη χειρονομία - ντροπή για την οποία ο Πικέ δεν ζήτησε συγγνώμη απ’ τη Σακίρα

Στη... μάχη του πρώην ζεύγους φαίνεται πως έχουν μπει και τα πεθερικά

Νέο επεισόδιο στον πολύκροτο χωρισμό Σακίρα – Πικέ!

Στη… μάχη του πρώην ζεύγους φαίνεται πως έχουν μπει και τα πεθερικά αφού τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη μητέρα του Πικέ να κάνει αγενή χειρονομία στους γονείς της τραγουδίστριας.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης, παρουσία και των δύο οικογενειών, η μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabeu, φαίνεται να κάνει μια αγενή χειρονομία προς τους γονείς της διάσημης τραγουδίστριας. Το περιστατικό συνέβη σε μια χρονική στιγμή που -φαινομενικά- Σακίρα και Πικέ τα έχουν βρει μεταξύ τους για το καλό των παιδιών τους.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, η Montserrat Bernabeu φαίνεται να είναι αναστατωμένη και χρησιμοποιεί τα χέρια της για να καλύψει τα πρόσωπα των γονιών της Σακίρα, ενώ οι φωτογράφοι προσπαθούν να τραβήξουν τις καλύτερες πόζες. Οι γονείς της σταρ παρέμειναν σιωπηλοί και δεν απάντησαν στην αγενή συμπεριφορά, αλλά η Montserrat Bernabeu δεν φαίνεται να ζητά συγγνώμη για τις πράξεις της.

@loischum #shakira #nidiaripoll #williammebarak #joanpiqué🐭 #monserrat🧙‍♀️ #piquenarcisistaxenofobo #fyp #fypシ #foryourpage❣️💙 ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.