Τραγωδία στην Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα στον πατέρα που τον έκανε να χάσει το μυαλό του

Τραγωδία στην Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα στον πατέρα που τον έκανε να χάσει το μυαλό του

Τι συνέβη την ημέρα που εξέπνευσε το μωρό...

Η τοπική κοινωνία της Άρτας παραμένει σε σοκ μετά και τον άδοξο χαμό του βρέφους, το οποίο και έφυγε από τη ζωή καθώς ήταν κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του 37χρονου πατέρα του, όσο αυτός ήταν στη δουλειά.

O 37χρονος που νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε υποβασταζόμενος από αστυνομικούς και με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και στη συνέχεια προσήχθη στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.


Το μοιραίο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε πως την ώρα που πήγαινε το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, του τηλεφώνησε ένας συνάδελφος του από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι έπρεπε να πάνε επειγόντως στη Λευκάδα, απ’ όπου είχαν λάβει κλήση για βλάβη. Τότε, λες και σκοτείνιασε το μυαλό του και ξέχασε το μωρό που κοιμόταν ήσυχο στο ειδικό καθισματάκι του στο πίσω κάθισμα! Έτσι, αντί να σταματήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πήγε κατευθείαν στη δουλειά του, στάθμευσε το αυτοκίνητό του, μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα όπου τον περίμενε ο συνάδελφός του και έφυγαν για τη Λευκάδα.

Η συνάντηση του ζευγαριού

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του παιδιού ήθελε να συναντήσει τον πατέρα από χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί της δόθηκε ειδική άδεια από τις αστυνομικές Αρχές, για να συναντηθεί τον σύζυγό της. Οι δύο τους συναντήθηκαν για περίπου ένα τέταρτο και όλοι όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η πρώτη κίνηση που έκαναν είναι να αγκαλιαστούν, χωρίς να υπάρξει ξέσπασμα θυμού.


«Ο γιος μου είναι σε σοκ»

Ο πατέρας του 37χρονου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και περιέγραψε την κατάσταση του γιου του, η απολογία του οποίου είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο, Παρασκευή (12/5) μετά και την προθεσμία που πήρε. «Δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει έχει πάθει σοκ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 37χρονου.

«Πήγαινε στη δουλειά του και πήρε τη μικρή για να την αφήσει στον παιδικό σταθμό. Το μωρό το πήγαινε συνήθως στο σχολείο η νύφη μου και δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ημέρα. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο επειδή ήταν έγκυος η 27χρονη», σημείωσε επίσης ο πατέρας του άνδρα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.