Τραγωδία στην Άρτα: Η κίνηση του πατέρα μέσα στο ΙΧ έφερε και το τέλος…

Είναι 39 χρονών και έχει γεννήσει 44 παιδιά

Το κοριτσάκι εξέπνευσε λόγω πνευμονικού οιδήματος

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα βρέφος 5,5 μηνών στην Άρτα.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέπνευσε λόγω πνευμονικού οιδήματος, συνέπειας έλλειψης οξυγόνου και θερμοπληξίας, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του.


Ο πατέρας του παιδιού μίλησε για τη μοιραία ημέρα που ισχυρίζεται ότι ξέχασε το παιδί στο ΙΧ. Όπως είπε, έκανε μία μοιραία κίνηση και αντί να στρίψει αριστερά έστριψε δεξιά…

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη» φέρεται να δήλωσε ο 37χρονος πατέρας προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή το 5,5 μηνών κοριτσάκι του καθώς το ξέχασε κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο του για περίπου οκτώ ώρες.

Το μωρό θα κηδευτεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Περδικορράχη, χωριό καταγωγής της μητέρας του. Ωστόσο, σύμφωνα με τη θρησκεία, για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί και έτσι, θα προηγηθεί η βάπτιση στην οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει το όνομα Λυδία – Ελένη. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως οι γονείς της άτυχης μικρής είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και σχεδίαζαν το καλοκαίρι να συνδυάσουν το θρησκευτικό γάμο με τη βάφτιση της κόρης τους.


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.