Με νόημα: Η ατάκα του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που δεν έπιασε η κάμερα του debate 

Τώρα το κατάλαβαν όλοι: Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει ο Αλέξης Τσίπρας;

Τι δεν είδαμε στις κάμερες

Παρότι το πλαίσιο δεν επέτρεψε τους απευθείας διαξιφισμούς των 6 πολιτικών αρχηγών στο debate, μέσα σε 3 ώρες χώρεσαν άτυπα μπρα ντε φερ, εκατέρωθεν «καρφιά», ρίχτηκαν «γέφυρες», έκλεισαν «πόρτες» συνεργασίας, έπεσαν στο τραπέζι προκλήσεις και σίγουρα επικράτησε πολιτικός πολιτισμός άνευ εξάρσεων.

Μετά το τέλος του debate οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι έκαναν δηλώσεις έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η Μάρα Ζαχαρέα έκανε αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν αλλά δεν είδαμε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θεωρώ ότι ήταν μια συζήτηση η οποία είχε καλές στιγμές, βγήκαν ειδήσεις, υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και όταν δεν φαίνονταν στην κάμερα υπήρχε ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ και αυτό το οποίο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον είναι ότι καίγονται να έχουν μια κουβεντούλα μεταξύ τους» είπε αρχικά.


«Δηλαδή όσο μπορούσαν ο ένας πέταγε την σπόντα του και επίσης είχε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τις εκφράσεις που ίσως να μην φαίνονταν στις κάμερες και τις γκριμάτσες όταν μίλαγε ο ένας και έλεγε μια αιχμή για τον άλλον. Πως αντιδρούσε και ο άλλος, με σταυρωμένα τα χεράκια στο τραπέζι, αλλά το πρόσωπο έδειχνε και αποδοκιμασία και επιδοκιμασία ανάλογα με τη στιγμή. Ήταν ενδιαφέρον» συμπλήρωσε.

Η ατάκα Τσίπρα στον Μητσοτάκη

«Στα διαλείμματα δεν θα έλεγα ότι μίλησαν ιδιαίτερα. Αυτό το οποίο έπιασε λίγο το αυτί μου στο τελείωμα είναι, νομίζω, ότι ο κ. Τσίπρας είπε προς τον κ. Μητσοτάκη να κάνουν τελικά και το debate οι δυο τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση» αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.