Τι σήμαιναν οι λευκές μάσκες που φόρεσαν οι φίλες της Ιωάννας;

Τι σήμαιναν οι λευκές μάσκες που φόρεσαν οι φίλες της Ιωάννας;

Περίπου 10 φίλες της Ιωάννας εμφανίστηκαν με λευκές μάσκες αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι έστειλαν φίλες της. Μετά το πέρας της δίκης και της ανακοίνωσης της 15ετους κάθειρξης της Έφης Κακαράντζουλας, φορώντας λευκή μάσκα στάθηκαν πλάι στην Ιωάννα που έκανε δηλώσεις.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανώς συγκινημένη τις αγκάλιασε και σημείωσε ότι οι φίλες της με αυτήν την κίνηση πέρασαν το μήνυμα ότι βρίσκονται στο πλευρό της.

«Είναι ένας τρόπος να μου συμπαρασταθούν και να περάσουν το μήνυμα ότι είναι μαζί μου και ότι ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση μου» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Η ειδική μάσκα που φορά η 37χρονη αποτυπώνει τον Γολγοθά που περνά προκειμένου να επουλώσει κατά το δυνατόν τις πολλές σοβαρές βλάβες που προκάλεσε το βιτριόλι.

«Η μάσκα που φορά είναι για τη θεραπεία. Πιέζει τις ουλές και χρησιμοποιείται στους ασθενείς με εγκαύματα, όταν το δέρμα τους αρχίζει να επουλώνεται» είχε εξηγήσει πρόσφατα η Μαρία Καλοφώνου διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.