«Παίρνω ίσες αποστάσεις από κακοποιό και αστυνομικό;»: Το σχόλιο-μαχαιριά Χατζηνικολάου για τα γεγονότα στο Πέραμα

«Παίρνω ίσες αποστάσεις από κακοποιό και αστυνομικό;»: Το σχόλιο-μαχαιριά Χατζηνικολάου για τα γεγονότα στο Πέραμα

Ο εκδότης και newscaster για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια του.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον REAL FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην σύγκρουση των αστυνομικών με τους καταδιωκόμενους κακοποιούς τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και στις “αποφάσεις” που γράφονται και λέγονται από διάφορους!

Σε κάποιο σημείο ο Νίκος Χατζηνικολάου λέει χαρακτηριστικά:

“Θεωρώ ότι έχει παρέλθει προ πολλού η εποχή κανείς ταυτιζόμενος με θεσμικές εκφάνσεις του κράτους, έκανε δήλωση πολιτικών και κοινωνικών φρονημάτων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα το επεισόδιο αυτό θα είχε οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και κανείς δε θα μιλούμε μέχρι να υπάρξει απόφασή της. Γι αυτό μη μου στείλετε μηνύματα με «δικαστικές αποφάσεις» σαν αυτές που βλέπω τα τελευταία 24ωρα στα social media.

Ομιλούν όλοι, εκδίδουν όλοι δικαστικές αποφάσεις χωρίς να γνωρίζει κανείς απολύτως και με ακρίβεια τα πραγματικά γεγονότα… εικάζει ο καθένας, με βάσει ότι διάβασε και ότι άκουσε και δυστυχώς διαβάζουμε και ακούμε πάλι εξιστορήσεις που προέρχονται από δημοσιογραφικά χείλη, ενώ υπάρχει δικογραφία, υπάρχει σε εξέλιξη ανάκριση.

Αγαπητέ Μάριε καλημέρα… αυτό που λες με τις ίσες αποστάσεις, αν θες να μου εξηγήσεις ίσες αποστάσεις από τι… από ποιόν και από ποιον άλλο είναι οι ίσες αποστάσεις σε ένα θέμα που εκκρεμεί ανάκριση και δικαστική απόφαση; Παίρνω ίσες αποστάσεις από τον κακοποιό και τον αστυνομικό; Ίσες αποστάσεις πρέπει να πάρουμε όλοι από αυτούς που δικάζουν χωρίς να γνωρίζουν… για την ακρίβεια μεγάλες αποστάσεις όχι ίσες! Μεγάλες αποστάσεις! Η χώρα έχει νόμους, δικαστήρια και δικαιοσύνη. Ψυχραιμία λοιπόν και αναμονή για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις της.”

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.