Όλα για όλα για στην ΝΔ: Πρωτοφανές «σπρώξιμο» Σαμαρά σε Κυριάκο…

O Aντώνης Σαμαράς δεν θα ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Τι σχεδιάζει ο πρώην πρωθυπουργός

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει ταχύτητες για να βελτιώσει έναν εξαιρετικά σημαντικό πολιτικό δείκτη: αυτόν της συσπείρωσης.

Πρόκειται για τον δείκτη των δημοσκοπήσεων που καταδεικνύει τι ψηφίζουν τώρα αυτοί που ψήφισαν ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές και τα δημοσκοπικά στοιχεία που περιέρχονται εις γνώσιν του Μεγάρου Μαξίμου είναι μάλλον ευνοϊκά για την κυβερνώσα παράταξη.

Για να συσπειρωθούν οι ψηφοφόροι, η ΝΔ δίνει σήμερα ραντεβού ενότητας στο Ζάππειο, το μέρος που συνδέεται οργανικά με την υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ανήμερα της ημέρας της Ευρώπης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, στην οποία κατά σειρά θα λάβουν τον λόγο και θα μιλήσουν για την ευρωπαϊκή παρακαταθήκη της ΝΔ, τις ευρωπαϊκές εξελίξεις, αλλά και το διακύβευμα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς όμως δεν κάθεται ήσυχος και θέλει να κάνει και ανοικτή συγκέντρωση. Πού θα την κάνει; Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο πρώην πρωθυπουργός σχεδιάζει να κάνει συγκέντρωση στην Καλαμάτα και μάλιστα γίνεται μεγάλη κινητοποίηση, με σκοπό φυσικά να στηριχθεί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.