Κατάφερε να το κρύψει απ’ όλους: Η τελευταία συνέντευξη της Φώφης 3 μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο (Vid)

Κατάφερε να το κρύψει απ’ όλους: Η τελευταία συνέντευξη της Φώφης 3 μέρες πριν μπει στο νοσοκομείο (Vid)

Η Φώφη Γεννηματά πέθανε τη Δευτέρα το μεσημέρι, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας πανελλήνια συγκίνηση.

Στις 12 Οκτωβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την υποτροπή της νόσου της και επί 14 ημέρες πάλευε. Από την πρώτη στιγμή μετά τη νέα περιπέτεια της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι θα κερδίσω και αυτή τη μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Αποτέλεσε παρ’ όλα αυτά σύμβολο θάρρους για όλους όσοι αγωνίζονται με σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

Η κατάσταση της υγείας της μέσα σε 48 ώρες επιδεινώθηκε ραγδαία και η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει.

Την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη είχε δώσει στην ΕΡΤ, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η Φώφη Γεννηματά, μόλις τρεις ημέρες πριν νοσηλευθεί στο νοσοκομείο, στις 12 του ίδιου μήνα, μετά την επιδείνωση της υγείας της.

Πώς άρχισε η νέα περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά

Ένας οξύς πόνος στην κοιλιακή χώρα και μια έντονη αδιαθεσία ήταν εκείνα που οδήγησαν τη Φώφη Γεννηματά στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η ασθένειά της είχε «επιστρέψει» με μεταστάσεις στην κοιλιακή χώρα κυρίως και επί της ουσίας ήταν ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί της δεν εξεπλάγησαν με την κατάσταση, ωστόσο γνώριζαν ότι οι θεραπείες στις οποίες υποβαλλόταν, είχαν ένα καλό αποτέλεσμα.

Όταν είχε διαγνωστεί το 2008 με καρκίνο του μαστού, το ογκίδιο είχε δώσει μια μικρή μετάσταση σε ένα οστό. Αφαιρέθηκε ο καρκίνος του μαστού και στη συνέχεια έφυγε για μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιόδου εκείνης, θεραπεία στην Αμερική. Μάλιστα, πήγε πάρα πολύ καλά, πέρα από κάθε προσδοκία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.