Η Βουλή διακόπτει για μια εβδομάδα τις εργασίες της, στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Η Βουλή διακόπτει για μια εβδομάδα τις εργασίες της, στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σώματος, Κώστας Τασούλας, η εξέλιξη αυτή επιβάλει στο Σώμα να διακόψει τις εργασίες του για την τρέχουσα εβδομάδα.

Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί ειδική συνεδρίαση στη μνήμη της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ενώ σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, βουλευτές άφησαν ανθοδέσμες στα έδρανα που συνήθιζε να κάθεται η κ. Γεννηματά.

«Στη σκιά της ανακοίνωση της απώλειας της κ. Γεννηματά προέδρου του ΚΙΝΑΛ και διακεκριμένης πολιτικού. Η θλίψη και συντριβή όλων μας, αντιπροσωπεύοντας σύσσωμο τον ελληνικό λαό, μας επιβάλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς την διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της! Πριν από ελάχιστα λεπτά συνομίλησα με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που προσγειώθηκε στο Ριάντ και συμφωνήσαμε να παγώσει το νομοθετικό έργο αυτή την εβδομάδα και ομοφώνως συμφωνήσαμε με κόμματα να παγώσει το κοινοβουλευτικό έργο. Η Βουλή γίνεται κοινωνός του τραγικού νέου! Σε συνεδρίαση Ολομέλειας, θα αφιερωθούμε όλοι να τιμήσουμε μνήμη μιας σημαντικής πολιτικού, αξίας γυναίκας, μιας πολιτικού που παρά την δοκιμασία υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι τη τελευταία στιγμή στα μάτια όλων μας, 12 ήταν φέρελπις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.