Την ανέβασε 1,5 ώρα μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ: Η φωτογραφία στο Facebook που έκαψε τους δράστες

Την ανέβασε 1,5 ώρα μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ: Η φωτογραφία στο Facebook που έκαψε τους δράστες

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Πίστευαν ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα και ότι δεν είχαν αφήσει πίσω τους το παραμικρό ίχνος, όμως φαίνεται ότι έκαναν λάθος. Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών είναι πολύ κοντά στο να ενώσουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ και να αποκαλύψουν εκτός από τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στο Live News, στο επίκεντρο των ερευνών εκτός των άλλων, είναι ο ρόλος ενός εκ των πέντε ατόμων που αναφέρονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Ενός 50χρονου που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και φέρεται να βρισκόταν μέσα στο λευκό βαν που οδηγούσε ο 48χρονος. Είναι αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook μαζί με τον 40χρονο, περίπου μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Οι αστυνομικοί που έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους αυτή τη στιγμή θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι τα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία Καραϊβάζ είναι μέλη εγκληματικής ομάδας που αναλάμβανε να εκτελεί συμβόλαια θανάτου και να οργανώνει δολοφονίες κατά παραγγελία. Το ποιος έκανε την παραγγελία θανάτου θα αποκαλυφθεί εντός των προσεχών ημερών καθώς οι αρχές έχουν δέσει την υπόθεση και θεωρούν ότι πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη λύση του μυστηρίου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.