Έρχεται «πόρτα» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου…

«Πόλεμος» Κωνσταντοπούλου - Πολάκη: Tweet με αιχμές της πρώην προέδρου της Βουλής

Το αίτημα από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Την 10η Μαΐου, στις 21:00 αναμένεται να γίνει το debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, όπως αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή. Η «τηλεμαχία» θα διαρκέσει τρεις ώρες, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.

Στο debate θα συμμετέχουν οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος, Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο debate θέλει να συμμετάσχει όμως και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως η μόνη γυναίκα επικεφαλής κόμματος. Ομως αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν έχει μπει στη Βουλή.

Την επιθυμία της εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε τους συμμετέχοντες πολιτικούς αρχηγούς να αποδεχθούν την πρότασή της.

Η κ. Κωνσταντοπούλου έδωσε έμφαση στα ζητήματα της διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών και της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών με δημοψήφισμα.

Για την “Πλεύση Ελευθερίας” είπε ότι είναι «ένα κίνημα οριζόντιο και αμεσοδημοκρατικό, χωρίς επαγγελματικά στελέχη και χωρίς κομματική γραφειοκρατία και μηχανισμούς, με άξιους ανθρώπους, μέσα από την κοινωνία και τη ζωή», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση, ότι θα εισέλθει στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παράλληλα παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και σε νομούς της Μακεδονίας.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.