Τα ντοκουμέντα του σχεδίου: Οι φωτό του πιλότου με το τρίτο πρόσωπο που ο ίδιος έστειλε στο σύζυγό της

ΕΛ.ΑΣ.: Ένοχος ο πιλότος για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Αυτό ήταν το κίνητρό του

Η εμμονή του πιλότου αποκαλύπτει μέρη του χαρακτήρα του.

Με τη γυναίκα, η οποία χαρακτηρίζεται ως τρίτο πρόσωπο, με την οποία είχε σχέση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συναντήθηκε η Αγγελική Νικολούλη, στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».

Η γυναίκα, που μετακόμισε σε άλλη πόλη μετά τα γεγονότα στα Γλυκά Νερά, ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της και εξήγησε το είδος της σχέσης της με τον συζυγοκτόνο πιλότο αλλά και την εμμονή του να τη δει.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα απολύτως καμία επαφή. […]Μετάνιωσα τόσο πολύ γι’ αυτό που είχε συμβεί τότε και ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός στη ζωή μου, δεν θα έβαζα ποτέ ξανά σε κίνδυνο την οικογένειά μου». 

Η γυναίκα μίλησε και για την εμμονή του πιλότου να τη συναντήσει όπως επίσης και για τις προσπάθειές του να τη χωρίσει από τον σύζυγό της με διάφορους τρόπους:

«Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του».

«Εγώ δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπάμπη, από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω».

Οι προσπάθειές του δεν τελείωσαν εκεί όπως εξηγεί στην Αγγελική Νικολούλη:

«Τελειώσαμε Ιούνιο και μετά από την πολλή επιμονή του βρεθήκαμε μαζί έναν Σεπτέμβριο, γιατί έκλαιγε μέσα στο λεωφορείο και μου έλεγε ‘σε παρακαλώ να σε δω για δέκα λεπτά μόνο’. Βρεθήκαμε δέκα λεπτά να μιλήσουμε και την επόμενη μέρα ο σύζυγός μου έλαβε συνομιλίες στο κινητό του που του έλεγε ότι ‘βρέθηκαν εχθές στο τάδε σημείο’. Πώς πρόλαβε και το έμαθε; Κατάλαβα ότι ήταν αυτός από τον τρόπο που έγραφε στα SMS. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό, ο σύζυγός μου βρήκε στο ταχυδρομικό κουτί του κάποιες φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.