Για να έφτασε σε τέτοιο σημείο ο Ερντογάν… – Η κίνηση που δείχνει πως έρχεται το τέλος του «Σουλτάνου» (Vid)

Μαύρη λίστα: Οι «ανυπότακτοι» Έλληνες που τρέμει ο Ερντογάν

Δεν το έχει κάνει ποτέ!

Σε εκλογικούς ρυθμούς κινείται η Τουρκία, καθώς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αναμένεται να διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές με τους δύο υποψηφίους να είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο αρχηγός τη αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.


Αρκετές είναι οι δημοσκοπήσεις που «δείχνουν» τον Ερντογάν να χάνει τις εκλογές και ειδικά μετά και τη στήριξη που θα παρέχει το κουρδικό κόμμα στον Κιλιτσντάρογλου. Ο γραμματέας της Ένωσης Δημοσιογράφων της γειτονικής χώρας, Μουσταφά Κουκιλί, προχώρησε και σε μία τολμηρή πρόβλεψη για τις εκλογές, αναφέροντας πως ο Ερντογάν θα τις χάσει.

Φαίνεται πως και ο ίδιος το πιστεύει και ήδη το… σώμα του τον προδίδει αφού λόγω ηλικίας αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας. Ομως για να πείσει το ακροατήριο, σε μία ύστατη προσπάθεια, όχι απλά απευθύνει ομιλίες αλλά ντύνεται και πιλότος. Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ!


Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε εκδήλωση για την παρουσίαση του «εθνικού μαχητικού αεροσκάφους της Τουρκίας» που θα ονομάζεται KAAN.

Την παρουσία του στην εκδήλωση «διαφήμισε» και στα social media, όπου και ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter φορώντας μπουφάν πιλότου και γυαλιά ηλίου, ενώ δεν δίστασε να μπει και μέσα στο πιλοτήριο του KAAN.

Στην εκδήλωση ο Ερντογάν εμφανίστηκε ευδιάθετος και ανέφερε μεταξύ των άλλων… «Η Τουρκία βρίσκεται τώρα σε κάθε «πεδίο» – στη στεριά, στη θάλασσα και στο υποβρύχιο. Με αυτό το αεροσκάφος, η Τουρκία θα γίνει μία από τις πέντε χώρες που διαθέτουν αυτού του είδους τις τεχνολογίες».

Να σημειωθεί ότι το αεροσκάφος πέμπτης γενιάς ΚΑΑΝ φτιάχτηκε από την TAI για να αντικαταστήσει τον γηρασμένο στόλο των F-16, τονίστηκε, στον απόηχο της αδυναμίας των Τούρκων να πάρουν έγκριση από το Κογκρέσο για τα κιτ αναβάθμισης.

«Το όνομά του είναι KAAN, είθε το σπαθί του να είναι κοφτερό!» ανέφερε σε ανάρτησή της η τουρκική βιομηχανία.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.