60 ετών, ίδιο μοτίβο: Ο πασίγνωστος ηθοποιός στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη

60 ετών, ίδιο μοτίβο: Ο πασίγνωστος ηθοποιός στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό μετά τους Λιγνάδη-Φιλιππίδη

Ο ασκός του Αιόλου δεν λέει να κλείσει

Στην άσκηση δίωξης για βιασμό σε βάρος τρίτου ηθοποιού, μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππιδη, προχώρησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών. Τι κοινό έχουν τα 3 πρόσωπα;

Όπως φαίνεται, η αξιόποινη πράξη φέρεται να έχει τελεστεί το 2020 και ο σχετικός φάκελος έφτασε στα χέρια του εισαγγελικού λειτουργού μέσω του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Προέδρου του πειθαρχικού του συμβουλίου Πασχαλη Τσαρούχα.

Κατά τη διάρκεια της εισαγγελικής έρευνας, ο κ. Σπυροπουλος κάλεσε τον 60χρονο ηθοποιό για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως υπήρχε η συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Όμως, ο εισαγγελέας με βάση το σύνολο του αποδεικτικού υλικού άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός, ως κατηγορούμενος πλέον, θα κληθεί σε απολογία ,μετά το τέλος της οποίας θα αποφασιστεί και η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Για ψευδή και αντιφατική καταγγελία που οδήγησε στη δίωξή του για βιασμό, κάνει λόγο ο δικηγόρος του 60χρονου ηθοποιού Χάρης Αναγνωστόπουλος σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, αναφερεται και σε πρόσωπα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα, προβαίνοντας σε ψευδείς καταγγελίες, με αποτέλεσμα αυτό να βλάπτει και τα πραγματικά θύματα τέτοιων συμπεριφορών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.