«Τους κορόιδεψα όλους, δεν υπάρχουν 3,8 δισ»: Ο εκκεντρικός Έλληνας που μπήκε στη λίστα Forbes με κόλπο

Αλλαγή στη λίστα Forbes: Αυτός είναι ο πλουσιότερος Έλληνας για το 2021

Ο 53χρονος κληρονόμος της Coca-Cola, ισχυρίζεται ότι το προφίλ που έχει δημιουργήσει είναι μία απάτη και ο ίδιος δεν διαθέτει δισεκατομμύρια.

Όλα αυτά την ώρα που εκκρεμούν αποζημιώσεις άνω των 80 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν επιδικάσει δικαστήρια στις ΗΠΑ εις βάρος του, κυρίως για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Με έχουν εξαντλήσει πλήρως οικονομικά”, ισχυρίστηκε ο ίδιος στο The Daily Beast – αν και δεν έχει ακόμη πληρώσει καμία αποζημίωση. «Ευτυχώς, έχω μια υπέροχη μητέρα, ο Θεός να την ευλογεί, η οποία με υποστήριξε πολύ».

Ο Άλκης Δαυίδ υποστηρίζει ότι δεκάδες διεθνή έντυπα λανθασμένα τον αποκαλούν δισεκατομμυριούχο. Από τους New York Times έως το περιοδικό Rolling Stone, το The Hollywood Reporter, το Los Angeles magazine και τη βρετανική εφημερίδα The Sunday Times, των οποίων οι λίστες με τους πλουσιότερους ανθρώπους αναφέρουν ότι ο ίδιος και η οικογένεια του έχουν περιουσία ύψους 3,8 δισ. δολαρίων.

“Πρόκειται για ηλίθιους” αναφέρει. “Δεν έχουν τίποτα, τίποτα απολύτως. Δεν υπάρχουν δισεκατομμύρια”.

Ωστόσο, εκπρόσωπος των The Sunday Times λέει ότι η παρουσία του Δαυίδ στη λίστα δεν είναι «μυθοπλασία», και στηρίζεται στο ποσοστό που έχει η οικογένειά του στην Coca Cola HBC.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.