Επίθεση με γιαούρτι στον Θάνο Πλεύρη: Έκανε αυτό που έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Επίθεση με γιαούρτι στον Θάνο Πλεύρη: Έκανε αυτό που έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ...

Επιτέλους, ένα στοπ στον παραλογισμό.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα της Κυριακής που μας πέρασε ήταν, φυσικά, η επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε σε ταβέρνα στα Πετράλωνα (παρουσία, μάλιστα, και των παιδιών του) ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. 

Το ζήτημα έγινε, προφανώς, viral, με το θύμα να μεταβαίνει στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν «διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση». 

Όπως ήταν αναμενόμενο σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι… φανατικοί της Νέας Δημοκρατίας που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν έβγαλε άμεσα ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και μήπως αυτό σημαίνει πως συμφωνεί (!) με την επίθεση στον Υπουργό.

Ευτυχώς ο «παραλογισμός» τελείωσε το απόγευμα της Δευτέρας (1/5), με την αξιωματική αντιπολίτευση να εκδίδει ανακοίνωση καταδικάζοντας απερίφραστα την επίθεση. Βέβαια, αρκετοί στάθηκαν στο ότι πέρασαν σχεδόν 24 ώρες μέχρι να βγει η ανακοίνωση…

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτήν:

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη.

Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.