2 μονάδες μπροστά ο Σύριζα: Πάγωσαν τα χαμόγελα τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης

Δημοσκόπηση ανατροπών: Τρελή έκπληξη με τη Χρυσή Αυγή που δεν περίμενε κανείς

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τις εκλογές της 21ης του Μάη και τα κομματικά επιτελεία μελετούν κάθε νέο στοιχείο που έρχεται στα χέρια τους από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων.

Οι δημοσκόποι στο σύνολο τους βλέπουν προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας όμως ουδείς έχει μιλήσει για τελειωμένο παιχνίδι και σίγουρο αποτέλεσμα. Μια από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους τα κομματικά επιτελεία έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς παρότι δείχνει προβάδισμα του Σύριζα, δημιούργησε προβληματισμό στην Κουμουνδούδου.

Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αφορά στους νέους, όπου οι άνθρωποι του Σύριζα θεωρούν ότι έχουν ισχυρό προβάδισμα και περιμένουν άνοιγμα της ψαλίδας έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Η δημοσκόπηση της Opinion λοιπόν για λογαριασμό του THETOC μπορεί να επιβεβαίωσε την υπεροχή του Σύριζα στις ηλικίες 17-29, το προβάδισμα του όμως έναντι της ΝΔ είναι μόλις δυο μονάδες.

Πιο συγκεκριμένα στην ψήφο των νέων 17 έως 29 ετών, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinion Poll στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 20,5%, έναντι 18,5% της ΝΔ (διαφορά 2 ποσοστιαίων μονάδων).

Ακολουθούν το ΜέΡΑ25 με 8,6%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι Έλληνες – Εθνικό κόμμα με 6,4 %, το ΚΚΕ με 6,3%, η Ελληνική Λύση με 3,8%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,1%, η Εθνική Δημιουργία με 1,8% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,4%. To ποσοστό των αναποφάσιστων νέων, δε, ανέρχεται σε 20,9%.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.